Now Reading:
Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek potpisao ugovor o opremanju dječjeg vrtića u Draškovcu vrijedan 40.000 eura
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek potpisao ugovor o opremanju dječjeg vrtića u Draškovcu vrijedan 40.000 eura

Jedno od većih ulaganja ove godine na području Grada Preloga je rekonstrukcija i dogradnja Dječjeg vrtića Fijolica u Draškovcu. Naime, još u lipnju 2021. godine, Grad Prelog je započeo s pripremom projektne dokumentacije za prijavu projekta „Rekonstrukcija, dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića u Draškovcu“ prema Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Krajem 2022. godine, potpisan je ugovor o financiranju projekta, a njime je Grad Prelog za radove u Draškovcu dobio maksimalan iznos mogućih sredstava od 590.000 eura. Sami radovi započeli su u drugoj polovici 2023. godine te sve zasada teče prema planovima. Radovi bi trebali biti završeni u prvoj polovici ove godine, a za vrijeme izvođenja radova djeca iz Dječjeg vrtića u Draškovcu su smještena u prostor Osnovne škole Draškovec.

Slijedom toga, u srijedu u prostorima Uprave Grada Preloga je potpisan ugovor o javnoj nabavi opreme potrebne za Dječji vrtić Fijolica u Draškovcu. Ugovor je ispred Grada Preloga potpisao gradonačelnik Ljubomir Kolarek, a ispred dobavljača opreme direktor Kristijan Kranjčec.

Ugovorena vrijednost opreme iznosi gotovo 40.000 eura.

Započeli smo vrlo ozbiljno u ovoj 2024. godini. Radovi na obilaznici Preloga su vidljivi napokon svima, pripremamo se za radove na izgradnji kanalizacije u ulicama jugoistočnog dijela grada, a ovo je također izuzetno veliko ulaganje kojim ponovno podižemo razinu kvalitete predškolskog odgoja te pokazujemo brigu za one najvažnije, našu djecu, našu budućnost – istaknuo je gradonačelnik Kolarek.

sjever.hr/prelog.hr
25.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.