Now Reading:
I ove je godine Varaždinska županija osigurala financijska sredstva za udruge – natječaj je otvoren!
Full Article 2 minutes read

I ove je godine Varaždinska županija osigurala financijska sredstva za udruge – natječaj je otvoren!

Varaždinska županija je u ponedjeljak, 22. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2024. godini.

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja; zaštita prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji.

Prijave se podnose online putem mrežne stranice Varaždinske županije: https://potpore.vzz.hr/
ili poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je do 23. veljače 2024. godine.

Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni na sljedećem linku: http://tinyurl.com/mucj8cyn

Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: udruge@vzz.hr.

foto: varazdinska-zupanija.hr
sjever.hr
23.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.