Now Reading:
Paprena, ali zaslužena kazna: Pijan bježao policiji pa kažnjen s više od 4700 eura
Full Article 2 minutes read

Paprena, ali zaslužena kazna: Pijan bježao policiji pa kažnjen s više od 4700 eura

Puno posla policiji zadao je 29-godišnji vozač u petak navečer, a on će pak zbog neodgovornog i opasnog ponašanja ostati bez hrpe eura.

Kako je priopćila PU primorsko-goranska, u petak u večernjim satima zaprimili su dojavu da je na autocesti A6 osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka u više navrata izgubilo kontrolu i okrenulo se na cesti te da se kreće autocestom iz smjera Oštrovice u smjeru Kikovice.

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka su navedeno vozilo pokušali zaustaviti uz uporabu zvučnih i svjetlosnih znakova na službenom vozilu, no vozilo je nastavilo vožnju autocestom A7 u smjeru Škurinja.

Policijska ophodnja nastavila je potjeru za navedenim vozilom autocestom A7 u smjeru Rupe te su po izlasku s autoceste nastavili kretanje državnom cestom broj 8 u smjeru naselja Lipa gdje je navedeno vozilo udarilo u zid. Nakon toga, vozač je pokušao nastaviti voziti, no u tome su ga spriječili policijski službenici.

-Uhićen je i priveden u nadležnu policijsku postaju gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 29-godišnjem hrvatskom državljaninu te da je počinio nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa (vožnja pod utjecajem alkohola, pretjecanje vozila preko pune linije, nevažeća vozačka dozvola…). Osumnjičenik je doveden u nadležni općinski sud te mu je presudom izrečena novčana kazna u iznosu od 4.740 eura – priopćila je policija.

sjever.hr/primorsko-goranska-policija.gov.hr
23.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.