Now Reading:
Ljubica i Antun Ivančić iz Gornjeg Vratna proslavili 50 godina braka
Full Article 2 minutes read

Ljubica i Antun Ivančić iz Gornjeg Vratna proslavili 50 godina braka

Ljubica i Antun Ivančić iz Gornjeg Vratna proslavili su 50 godina braka. Vjenčali su se 19. siječnja 1974., u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Radovcu, a obred vjenčanja obavio je križovljanski župnik vlč. Ivan Dugi.

Imaju troje djece, a kao mlada obitelj živjeli su od poljoprivredne proizvodnje kojom su se bavili i njihovi preci. Potom se Antun zaposlio u poduzeću Varkom gdje je radio u skladištu do odlaska u mirovinu 2016. godina. Baka Ljubica je uz poslove na poljoprivredi vodila brigu o domaćinstvu i odgoju djece, a odlaskom u poljoprivrednu mirovinu nastavila je pomagati djeci u poslovima na imanju i domaćinstvu.

Ljubica i Antun su u krugu obitelji i prijatelja, proslavili pedeset godina braka, a obnova vjenčanih zavjeta održana je pod misom koju je predvodio vlč. Zorislav Šafran, a nakon održane obnove u crkvi Uzvišenja sv. Križa druženje je, uz pjesmu i ples nastavljeno do kasnih noćnih sati u društvenom domu Otok Virje.

Uz pomoć djeci u obavljanju poslova na poljoprivrednom gospodarstvu, posebna radost su im i unuci, a dio slobodnog vremena provode i s članovima Udruge umirovljenika Općine Cestica.

sjever.hr 23.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.