Now Reading:
Grad Ivanec nudi pomoć udrugama prilikom prijava na natječaj Varaždinske županije: „Javite se do 5. veljače”
Full Article 1 minutes read

Grad Ivanec nudi pomoć udrugama prilikom prijava na natječaj Varaždinske županije: „Javite se do 5. veljače”

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove poziva zainteresirane udruge da se jave ukoliko trebaju pomoć kod razrade i prijave svojih projektnih prijedloga na Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2024. godini, a kojeg je raspisala i objavila Varaždinska županija.

Da bi se projektne prijave izradile kvalitetno i sukladno terminskom planu, iz Grada Ivanca pozivaju sve potencijalne prijavitelje da se sa svojim projektnim prijedlozima jave Projektnom uredu najkasnije do 5. veljače 2024. godine i to pozivom na broj telefona 042 / 645 485, e-mail adresu projektni.ured@ivanec.hr ili osobno na adresu Vladimira Nazora 6/II, uz prethodnu najavu, radnim danom od 7 do 15 sati.

Najniži i najviši iznos sredstava koji će se dodjeljivati po Javnom natječaju Varaždinske županije, vezan je uz tematiku programa ili projekta za koji se prijavljuje udruga, a raspon sredstava kreće se od 137 do 13.272 eura.

Rok za podnošenje prijava je do 23. veljače 2024. godine. Cijeli tekst natječaja s pratećom dokumentacijom može se pronaći OVDJE.

Foto: Grad Ivanec
sjever.hr/ivanec.hr
23.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.