Now Reading:
Varaždin: Bumbar kup 2024 okupio više od tisuću malih nogometaša iz četiriju država
Full Article 2 minutes read

Varaždin: Bumbar kup 2024 okupio više od tisuću malih nogometaša iz četiriju država

Velika dječja sportska manifestacija, međunarodni nogometni turnir „Bumbar kup 2024.“ u punom je jeku u varaždinskoj Areni. Na jednom od najvećih dvoranskih turnira u regiji, čiji je organizator NK Varteks Varaždin, danas i sutra natjecat će se čak 184 ekipe iz četiriju država, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i BiH. Pokrovitelj turnira je i Varaždinska županija.

Mali nogometaši i nogometašice snage odmjeravaju na šest manjih turnira u isto toliko starosnih kategorija, a tko su najuspješnije ekipe u kategoriji 2011. godište već je poznato. Čast da uruči medalje i pehare pripala je županu Anđelku Stričaku, kojem su se pridružili predsjednik NK Varteksa Siniša Fučkar i Dražen Crnković, direktor tvrtke Ducati komponenti d.o.o.

-Čestitam svim malim sportašima na sudjelovanju i odličnim utakmicama, a posebne čestitke ekipama koje su već osvojile ili će tek osvojiti medalje. Nadam se da ćete, uz ovaj sportski dio, naći vremena prošetati gradom i županijom te kući ponijeti lijepe uspomene. Posebno priznanje treba odati organizatorima iz NK Varteksa koji su uz pomoć brojnih volontera turnir učinili malim spektaklom. Ovu veliku dječju sportsku manifestaciju organizirali su vrhunski, što potvrđuju i podaci da će se u Areni u dva dana okupiti više od 1.800 malih nogometaša te više od 3.000 njihovih roditelja i gledatelja – istaknuo je župan Stričak.

U kategoriji 2011. godište prvo mjesto osvojio je NK Ivančica Ivanec, drugo Team Izologradnja Zagreb, treće NK Varteks Varaždin, a četvrto NK Jedinstvo iz Bihaća u BiH.

sjever.hr/varazdinska-zupanija.hr
21.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.