Now Reading:
Stravična nesreća: poginula 30-godišnjakinja, četiri osobe teško ozlijeđene, među njima dvoje mladih
Full Article 2 minutes read

Stravična nesreća: poginula 30-godišnjakinja, četiri osobe teško ozlijeđene, među njima dvoje mladih

Strašna se prometna nesreća dogodila sinoć u Sisku – poginula je 30-godišnjakinja, četvero ljudi je teško ozlijeđeno, a sve zbog pretjecanja i neprilagođene brzine.

Ozlijeđeni su odvezeni u sisačku Opću bolnicu Dr. Ivo Pedišić te svi imaju teške tjelesne ozljede, doznaju 24sata iz bolnice. Svi su na jedinici intenzivne, a riječ je o tri muška pacijenta (1982., 1984. i 2005. godište) i jednoj djevojci (2005.)

-Moguće je da ih čekaju i operacije. Dvojica imaju unutarnje ozljede abdominalnih organa, mladoj dami dijagnosticirane su teške ozljede kosti lica i prsnog koša. Jedan ima krvarenje u mozgu – rekao je za 24sata dr Robert Gjoni, dežurni kirurg Opća bolnica dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Policija se oglasila priopćenjem:

-Jučer, 20. siječnja oko 18.50 sati, u Lađarskoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su četiri osobe teže ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je 30-godišnjakinja upravljala automobilom sisačkih registracija te je nakon pretjecanja, uslijed neprilagođene brzine sišla s kolnika i najprije udarila u prometni znak, potom se vratila na kolnik prešla na suprotnu prometnu traku i udarila most.

Vozačica je na mjestu događaja smrtno stradala, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Putnici iz vozila su prevezeni u sisačku opću bolnicu gdje su 41-godišnjaku i 19-godišnjaku okvalificirane teže tjelesne ozljede, a 39-godišnjaku i 20-godišnjakinji teške tjelesne ozljede opasne za život.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće, objavila je policija.

foto: ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
21.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.