Now Reading:
U Domu zdravlja Čakovec građanima je na raspolaganju besplatna psihološka pomoć i savjetovanje
Full Article 2 minutes read

U Domu zdravlja Čakovec građanima je na raspolaganju besplatna psihološka pomoć i savjetovanje

U Domu zdravlja Čakovec nedavno je započela provedba posebnog programa posvećenog osnaživanju mentalnog zdravlja u kojem tim psihologinja građanima nudi psihološku podršku i pomoć nizom modela – od savjetovanja i psihološke dijagnostike do edukacije i prevencijskih aktivnosti.

Stručni tim ovog psihologijskog centra Doma zdravlja čine Jelena Klinčević, klinička psihologinja, te Paula ŠtefićMarta Vugrinec Pivčević, i Eleonora Glavina.

Navedene zdravstvene usluge su besplatne, za njih nije potrebna uputnica, a namijenjene su osobama svih dobnih skupina s različitim emocionalnim, psihosocijalnim i zdravstvenim teškoćama te poteškoćama u ponašanju. Rad s korisnicima također podrazumijeva više modela, od individualnog, obiteljskog do grupnog tretmana, pri čemu se posebna pozornost pridaje diskreciji kako bi se korisnici osjećali zaštićeno i ugodno.

Programom osnaživanja mentalnog zdravlja, kojeg provode Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, predviđene su i radionice te predavanja.

Ovaj psihologijski centar nalazi se na prvom katu Doma zdravlja Čakovec (u prostorima Djelatnosti za psihologiju), te radi od 7:30 do 19:30. Građani se mogu naručiti osobno, od ponedjeljka do petka od 13 do 15 sati, zatim putem e-adrese psihologija@dzck.hr ili putem broja telefona 040/372-390.

Potencijalnim korisnicima ovog programa na raspolaganju je i mogućnost kratkog psihološkog savjetovanja bez najave, srijedom od 13 do 15 sati.

sjever.hr 19.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.