Now Reading:
Problemi u prometu: Još dvije prometne nesreće na autocesti A4, ali nisu jedine – vozite opreznije!
Full Article 2 minutes read

Problemi u prometu: Još dvije prometne nesreće na autocesti A4, ali nisu jedine – vozite opreznije!

Diljem Hrvatske pravi zimski uvjeti, ponegdje i sa obilnim snijegom, a iz Hrvatskog autokluba izvijestili su o prometnim nesrećama na autocestama.

Već u ranijim jutarnjim satima na autocesti A4 dogodila se prometna nesreća zbog koje se prometovalo jednim trakom, a HAK sada javlja o dvije nove nesreće na toj autocesti. Jedna se dogodila na 50+500 km između čvora BREZNIČKI HUM i čvora NOVI MAROF u smjeru Goričana i promet se vodi jednom prometnom trakom, a vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h;

Druga se nesreća dogodila kraj čvora SESVETE u smjeru Goričana. Promet se vodi po dvije prometne trake, a vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Nesreća se dogodila i na autocesti A3 na 42+000 km između čvora OTOK SVIBOVSKI i čvora ZAGREB ISTOK u smjeru Bregane. Promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Na autocesti A1 nesreća se dogodila na 78+000 km između čvora BOSILJEVO i čvora OGULIN u smjeru Dubrovnika, promet se vodi po dvije prometne trake.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog radova održavanje zimske službe HAK poziva vozače da na autocesti ne pretječu ralice te poštuju ograničenje brzine.

Zbog snijega te zimskih uvjeta vožnje i olujnog vjetra trenutačno nema prohodnih cesta za teretna vozila s priključnim vozilima iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i Dalmaciji i obratno.

sjever.hr/hak.hr
19.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.