Now Reading:
Lepoglava: gradonačelnik Škvarić sa županijskim Domom zdravlja dogovorio zajedničko opremanje pedijatrijske ambulante
Full Article 2 minutes read

Lepoglava: gradonačelnik Škvarić sa županijskim Domom zdravlja dogovorio zajedničko opremanje pedijatrijske ambulante

Pedijatrijska ambulanta Doma zdravlja u Lepoglavi ponovno je spremna primiti male pacijente. Naime, pedijatrica Vlatka Putar Kranjc nakon odlaska u mirovinu, odlučila je u dogovoru s Domom zdravlja Varaždinske županije nastaviti s radom i to u pedijatrijskoj ambulanti u Lepoglavi.

Zadovoljstvo što će pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi i dalje brinuti o zdravlju djece istaknuli su gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek, koji su se sastali u Lepoglavi da bi dogovorili mogućnosti dodatnog opremanja ove pedijatrijske ambulante.

– Važno je da pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi radi i pruža potrebnu zdravstvenu skrb djeci, ne samo s područja Grada Lepoglave već i okolice. Želimo da ambulanta bude i opremljena za pružanje što kvalitetnije zdravstvene usluge pa će Grad Lepoglava sufinancirati kupnju opreme za kojom postoji potreba – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Revitalizacija rada pedijatrijske ambulante u Lepoglavi dio je aktivnosti koje Dom zdravlja Varaždinske županije provodi s ciljem da se javno zdravstvo učini dostupno svima.

– Pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi dobila je izuzetno kvalitetnu doktoricu, a mali pacijenti potrebnu zdravstvenu skrb – poručio je ravnatelj Veronek, izrazivši pritom zadovoljstvo suradnjom s Gradom koja će se nastaviti zajedničkim financiranjem opremanja pedijatrijske ambulante u Lepoglavi.

sjever.hr
19.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.