Now Reading:
Ana Belčić, dobri duh Međimurske županije, ispraćena u mirovinu nakon dugogodišnjeg radnog staža
Full Article 2 minutes read

Ana Belčić, dobri duh Međimurske županije, ispraćena u mirovinu nakon dugogodišnjeg radnog staža

Inženjerka građevinarstva i stručna suradnica za gradnju Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije Ana Belčić, nakon dugog radnog staža oprostila se s kolegicama i kolegama, te otišla u mirovinu.

Ana Belčić bila je dobri duh Upravnog odjela u kojem je radila od 1. siječnja 2008. godine te su mnoge mlađe kolegice i kolege imali privilegij svoja prva profesionalna iskustva stjecati uz Anine upute.

Anica, kako su je zvali u Županiji, je bila nenadmašna zbog bezuvjetne ljubaznosti i topline koju je darivala kolegama i strankama. Koliko je bila predana u radnim zadacima, svjedoči podatak da su njezini predmeti nerijetko bili najzahtjevniji pa je tijekom karijere pripremala dokumentaciju za najveće građevinske projekte u Međimurju.

Na maloj svečanosti povodom Aničinog odlaska u mirovinu, dragoj kolegici kolektiv Međimurske županije poželio je mnogo zdravlja i radosti u novom poglavlju života.

– U svakom kolektivu najveća vrijednost su predani i pouzdani suradnici, a vi ste Anica bili upravo takva osoba. Zahvaljujem Vam na uloženom trudu kojim ste pridonijeli da naša Županija bude efikasan i dostojanstven servis građanima. Želim Vam ugodne i vesele umirovljeničke dane – rekao je župan Matija Posavec.

sjever.hr

18.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.