Now Reading:
Zagorci, predložite kandidate za županijska priznanja – evo do kada se primaju prijedlozi
Full Article 2 minutes read

Zagorci, predložite kandidate za županijska priznanja – evo do kada se primaju prijedlozi

Krapinsko–zagorska županija objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu županijskih priznanja.

Ovlašteni predlagatelji za dodjelu priznanja su župan, vijećnici Županijske skupštine, radna tijela Županijske skupštine, tijela gradova i općina s područja Županije, upravna tijela Županije, trgovačka društva, ustanove, građani i udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe.

Priznanja koja će se dodjeljivati u prigodi Dana Županije u 2024. godini su Plaketa Krapinsko–zagorske županije za životno djelo, Plaketa za doprinos ugledu i promociji Krapinsko–zagorske županije te Plaketa za iznimno postignuće u protekloj godini.

Ujedno će se dodijeliti i Povelja Krapinsko-zagorske županije koja se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značenja za županiju.

Prijedlog za dodjelu priznanja može se dati i posmrtno.

Odluku o dodjeli priznanja donosi Županijska skupština na prijedlog Povjerenstva za priznanja.

Prijedlozi za dodjelu priznanja podnose se Povjerenstvu za priznanja Krapinsko-zagorske županije osobno ili poštom putem Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine, Krapina, Magistratska 1 ili elektroničkim putem na e-mail adresu: poziv-priznanja@kzz.hr.

Prijedlozi moraju biti dostavljeni zaključno s 15. veljače 2024. godine, bez obzira na način dostave, a sve ostale potrebne informacije objavljene su na internetskoj stranici Krapinsko-zagorske županije.

sjever.hr/kzz.hr
17.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.