Now Reading:
Na Festivalu nogometa u Prelogu natjecat će se 128 ekipa i više od tisuću malih nogometaša iz sedam hrvatskih županija i susjedne Slovenije
Full Article 2 minutes read

Na Festivalu nogometa u Prelogu natjecat će se 128 ekipa i više od tisuću malih nogometaša iz sedam hrvatskih županija i susjedne Slovenije

Nogometni klub Mladost Komet u subotu i nedjelju, 27. i 28. siječnja, bit će domaćin Festivala nogometa 2024.

Radi se o malonogometnom turniru mlađih dobnih kategorija, u uzrastima U-6 (2017. godište i mlađi), U-7 (2016. godište i mlađi), U-8 (2015. godište i mlađi), U-11 (2013. godište) i mlađi, U-13 (2011. godište i mlađi) i U-15 (2009. godište i mlađi).

Turnir će se igrati na tri nogometna terena, u dvoranama Osnovne škole Prelog i Sportsko rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu.

Trenutno je dosegnut maksimalan broj prijava u svim kategorijama – ukupno je prijavljeno 128 ekipa te je tim brojem ovo jedan od najvećih turnira u ovom kraju Hrvatske.

Prijave su završene, a mnoge ekipe čekat će priliku za nastup s postojeće liste čekanja.

Prijavljene su ekipe iz susjedne Slovenije te iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Očekuju nas dva dana sjajnog nogometa i više od tisuću malih nogometaša u Prelogu. Uz mali nogomet, domaćin Nogometni klub Mladost Komet priprema i bogatu tombolu.

– Dođite u subotu i nedjelju, 27. i 28. siječnja, u Prelog i uživajte u dobrom društvu i dobrom nogometu – pozivaju organizatori.

foto: NK Mladost Komet Prelog
sjever.hr
16.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.