Now Reading:
Ljubica Jembrih položila prisegu u Hrvatskom saboru
Full Article 1 minutes read

Ljubica Jembrih položila prisegu u Hrvatskom saboru

U Hrvatskom saboru danas je položila prisegu predsjednica Općinske organizacije HDZ-a Lobor i potpredsjednica HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Ljubica Jembrih, načelnica Općine Lobor, koja je u Sabor ušla umjesto Damira Habijana, sadašnjeg ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Jembrih je svojom čašću prisegnula da će dužnost zastupnice obnašati savjesno i odgovorno, da će se u svom radu držati Ustava i zakona, poštovati pravni poredak te da će se zauzimati za svekoliki napredak Hrvatske.

Podsjetimo, predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice je 9. siječnja na sjednici donijelo odluku da će novoizabranog ministra gospodarstva i održivog razvoja Damira Habijana u Hrvatskom saboru zamijeniti Ljubica Jembrih.

– Dužnost saborske zastupnice obnašat ću aktivno, savjesno i odgovorno te ću se maksimalno zauzimati za napredak cijele Republike Hrvatske, s posebnim naglaskom na našu regiju, za koju ću učiniti sve što je u mojoj moći, kako bismo potrebe i interese građana Krapinsko-zagorske županije pozicionirali visoko na listu prioriteta. Načinom na koji ću zastupati određene stavove i ideje u sabornici nastojat ću opravdati i zadržati povjerenje koje mi je dano – rekla je tada Jembrih.

sjever.hr
15.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.