Now Reading:
Varaždinski ministar Damir Habijan imenovan članom skupštine INA-e, HEP-a, Janaf-a…
Full Article 2 minutes read

Varaždinski ministar Damir Habijan imenovan članom skupštine INA-e, HEP-a, Janaf-a…

Vlada je na 277. sjednici donijela nekoliko kadrovskih odluka, među njima i onih za varaždinskog ministra gospodarstva i održivog razvoja Damira Habijana.

Naime, ministar Habijan imenovan je kao predstavnik Republike Hrvatske članom Glavne skupštine društva INA – Industrija nafte d.d, zatim članom Skupštine društva Hrvatska elektroprivreda d.d. te članom Skupštine društva Janaf – Jadranski naftovod d.d.

Dopunom Odluke o osnivanju Savjeta za pregovore s Mol Hungarian Oil&Gas PLC vezano uz mogući otkup dionica koje drži MOL Hungarian Oil&Gas PLC u INA – Industrija nafte d.d., Zagreb, Damir Habijan imenovan je novim članom Savjeta.

Uz to, ministar Habijan imenovan je novim članom Međuresorne radne skupine za Europski semestar te je imenovan predsjednikom Kriznog tima odgovornog za provedbu Plana intervencije o mjerama zaštite sigurnosti opskrbe plinom Republike Hrvatske.

I to nije sve. Naime, uz to je imenovan i zamjenikom predsjednika Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak, predstavnikom Vlade Republike Hrvatske u Gospodarsko-socijalnom vijeću, članom Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju, predstavnikom Vlade Republike Hrvatske u Hrvatskom odboru za produktivnost i konkurentnost te je ujedno imenovan i supredsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Kazahstana te Zajedničkog povjerenstva za provedbu i promicanje gospodarske suradnje između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžana

n.p.bajz/sjever.hr/Vlada RH

12.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.