Now Reading:
Treći put odgođen koncert Marka Vukesa u Konjščini: Žalostan sam da se ova situacija koristi kao dobar temelj nečije klevete
Full Article 2 minutes read

Treći put odgođen koncert Marka Vukesa u Konjščini: Žalostan sam da se ova situacija koristi kao dobar temelj nečije klevete

Koncert Marka Vukesa koji je trebao biti održan u Konjščini odgođen je i treći put, na što je predsjednica Općinskog vijeća Ines Frčko Debelić objavila kritiku na društvenoj mreži Facebook, a Vukes joj je ubrzo odgovorio argumentima.

Vukes je, naime, ustvrdio da je koncert dvaput otkazan iz opravdanih razloga.

-Oba puta su bili razlozi nepovoljni vremenski uvjeti. Kada nas je iznenadilo loše najavljeno vrijeme i za drugi datum, u zajedničkom dogovoru smo zakazali treći – napisao je Vukes.

Koncert je najprije najavljen za 4. kolovoza 2023.., nakon čega je datum održavanja pomaknut na 2. prosinca.

-Nevremena su tada bila tolikih razmjera da je u mnogim mjestima bio obustavljen i promet i bilo otežano kretanje, te opcija održavanja koncerta i u dvorani (u sigurnijim uvjetima) nije bila tog trenutka dobra, jer ljudi ne bi bili u mogućnosti isto događanje posjetiti. Međutim, jako sam žalostan da se ova situacija koristi kao dobar temelj nečije klevete i koliko sam razumio, dobar temelj za pribiranje političkih poena preko mog imena – istaknuo je Vukes.

Dodao je da je Ines Frčko Debelić javno objavila video kojim pobuđuje sumnje na račun njegovog benda, suradnika i njega kao izvođača, poručivši da je njegov posao glazba te da se politikom nikada nije bavio.

Najnoviji datum održavanja koncerta je 14. veljače ove godine, a trebao bi se održati u Domu kulture u Konjščini.

-Ukoliko se iz nekog razloga koncert 14.veljače ne održi, javno objavljujem da se sav prihod vraća u proračun Općine Konjščina – zaključio je Marko Vukes.

foto: fb-m. vukes
sjever.hr
12.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.