Now Reading:
Otkazan koncert Marka Vukesa u Konjščini, načelnica: „Žao nam je što je Marko doživio neugodnosti i prozivanja”
Full Article 2 minutes read

Otkazan koncert Marka Vukesa u Konjščini, načelnica: „Žao nam je što je Marko doživio neugodnosti i prozivanja”

Nakon što je koncert Marka Vukesa koji je trebao biti održan u Konjščini, odgođen i treći put, stigla je vijest da je koncert otkazan.

Objavila je to na svojem Facebook profilu načelnica Općine Konjščina Anita Krok. Razlog su, navodi, veliki pritisci i reputacijska šteta kojoj je Marko Vukes bio izložen, a novac predviđen za koncert, bit će vraćen u Općinski proračun.

– Obavještavaju se građani da je Marko Vukes otkazao zakazani koncert zbog velikih pritisaka i reputacijske štete kojoj je bio izložen. U narednim danima novac koji je bio uplaćen za nastup pjevača, njegovog benda, bine, razglasa i rasvjete bit će vraćen u Općinski proračun. Žao nam je što je Marko doživio neugodnosti i prozivanja od strane određenih istaknutih osoba iz naše Općine. Potpuno podržavam njegovu javnu reakciju i želju da ne bude uvučen u bilo kakve političke konotacije – napisala je načelnica i dodala da Marka poštuje i kao osobu i glazbenika te da se nada da će se strasti smiriti i da će se Marka moći uskoro i uživo slušati u Konjščini.

Podsjetimo, najnoviji datum održavanja koncerta bio je 14. veljače ove godine, a trebao se održati u Domu kulture u Konjščini.

foto: fb-m. vukes
sjever.hr
12.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.