Now Reading:
Mnogi se pitaju rade li kamere na staroj zagorskoj! “V nedelju i za svetke ne delaju, v petek skraćeno”
Full Article 2 minutes read

Mnogi se pitaju rade li kamere na staroj zagorskoj! “V nedelju i za svetke ne delaju, v petek skraćeno”

Na staroj zagorskoj cesti, poznatoj po čestim nesrećama, još su krajem prošle godine postavljanje nadzorne kamere s radarom.

Kamere su postavljene tako da je jedna instalirana na području Policijske uprave krapinsko-zagorske, a druga na području PU zagrebačke.

No, mnogi se pitaju rade li te kamere uopće. Na facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko zagorska županija osvanula je objava u kojoj se postavlja pitanje rade li uopće te kamere.

– Da li netko zna dal’ su kamere na staroj zagorskoj u funkciji? Nekakvi kabli su namotani na njima, dal’ je to trik neki ili još nisu uključene? – stoji u objavi.

Mnogi su komentirali kako kamere ne rade, neki kažu da rade, dok drugi predlažu da se mora isprobati.

– Prepelaj se 75.km/. I budeš znal za 8 dana povedati kakve naljepnice imaju po novem bijele kuverte i poštari mobitele za potpis – jedan je od komentara.

Samo po gasu odma za par dana dobiš čestitku i znaš dali su uključene ili ne, pojedini več znaju! – poručio je jedan muškarac.

– Kaj te briga rade li kamere, ako se voziš normalno ,a ne kao kamikaza – upozorava jedna žena.

Sused dobil čestitku – jedan je od komentara ispod objave.

Neki pak imaju malo drugačije ideje.

– V nedelju i za svetke ne delaju, v petek skraćeno. Ograničenje je 60/h, sve ispod i iznad delaju kipece i onaj kaj se nasere s ophodnim autom vužge tiruuuuu riiiiru (veliju da se to zove rotirka), mam krene za vama i osobno daje kipece, ekološki osvješteno kaj ne trošiju papir na koverte. Bog nam pomozi – jedna je od teorija.

n.p.bajz/sjever.hr/Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska

11.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.