Now Reading:
Devetnaestogodišnji vozač izazvao prometnu nesreću s troje teško ozlijeđenih, među njima i jedna maloljetnica
Full Article 2 minutes read

Devetnaestogodišnji vozač izazvao prometnu nesreću s troje teško ozlijeđenih, među njima i jedna maloljetnica

Zaprimljenim prijavama ozljeda Županijske bolnice Čakovec te dovršenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je 19-godišnjak sa šireg područja grada Preloga počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U subotu, 30. prosinca 2023. godine oko 4.40 u Čakovcu, osumnjičeni je upravljao osobnim automobilom Ulicom Elemera Vajde te je dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom.

Tom je prilikom u bočni dio njegovog automobila, prednjim dijelom udario osobni automobila, kojim je Zagrebačkom ulicom upravljala 48-godišnja vozačica. Od siline udara došlo je do zanošenja oba vozila te je automobil kojim je upravljao osumnjičeni, u rotaciji izletio izvan kolnika, gdje je najprije udario u prometni znak, a potom i u betonsku ogradu obiteljske kuće.

Ozlijeđena 48-godišnja vozačica te dvoje putnika, 18-godišnjak i maloljetnica, iz osobnog automobila kojim je upravljao osumnjičeni, vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u prometnoj nesreći teško ozlijeđeni.

Protiv osumnjičenog 19-godišnjeg „mladog vozača” zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: PU međimurska
sjever.hr
10.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.