Now Reading:
Nastavak radova na Muzeju planinarstva u Ivancu: dovršeni vatrogasni prilaz i pripremni radovi na uređenju okoliša
Full Article 50 second read

Nastavak radova na Muzeju planinarstva u Ivancu: dovršeni vatrogasni prilaz i pripremni radovi na uređenju okoliša

Grad Ivanec pokrenuo je novi investicijski ciklus koji obuhvaća pripremne radove na uređenju dvorišta Muzeja planinarstva i unutarnjih prostora starog dijela muzejske zgrade.

Pripremni radovi u vanjskom dijelu su obavljeni. Pri tomu je uklonjena stara i dotrajala dvorišna ograda, a vatrogasni prilaz novom dijelu muzejske zgrade uređen je polaganjem travnatih opločnika. Radove su obišli gradonačelnik Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić te najavili i radove u interijeru koji bi trebali početi već idućih dana.

Oni obuhvaćaju probijanje otvora u postojećem zidu prema novom dijelu muzejske zgrade, ugradnju odgovarajuće stolarije i rasvjete, uređenje poda i dr. Temeljem provedenog postupka javne nabave, spomenuti zahvati povjereni su domaćem izvođaču, a ukupna vrijednost im je 28.100 eura.

Svi navedeni radovi priprema su za iduću fazu u kojoj se cjelovit projekt opremanja Muzeja planinarstva za sufinanciranje planira prijaviti na natječaj „Obnova javne kulturne infrastrukture“ kojeg raspisuje Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

sjever.hr/ivanec.hr
09.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.