Now Reading:
KAKAV USPJEH! Adventi u Varaždinu i Oroslavju proglašeni najljepšima!
Full Article 2 minutes read

KAKAV USPJEH! Adventi u Varaždinu i Oroslavju proglašeni najljepšima!

Nakon osam dana glasanja i više od 55 tisuća lajkova samo na FB stranici portala Gradonačelnik.hr, imamo pobjednike ovogodišnjeg, 3. izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj koji je proveden uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta.

U izboru su sudjelovala čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a njihove slike koje su fanovi podijelili 4.565 puta vidjelo je u ovih osam dana 2.111.868 korisnika FB-a!

Najviše lajkova i titulu najljepšega izborili su – u kategoriji velikih gradova Advent u Varaždinu, koji je sa osvojenih 7.074 lajkova uvjerljivi pobjednik i u apsolutnoj kategoriji. Advent u Daruvaru i Advent u Oroslavju ove su se godine po prvi put prijavili na izbor i trijumfirali u svojim kategorijama – Advent u Daruvaru s osvojenih 2.690 lajkova pobijedio je u kategoriji srednjih gradova, a Oroslavje sa 2.513 lajkova pobjednik je među malim gradovima. Ninina čarobna shhhuma – Advent u Općini Velika i ove je godine trijumfirala u kategoriji općina sa osvojenih 1.713 lajkova.

Advent u Varaždinu od prvog je dana izbora apsolutni hit ovogodišnjeg izbora za Najljepši advent – samo na n stranici portala Gradonačelnik.hr osvojio je 7.074 lajka i 424 komentara, a fanovi su fotografije podijelili čak 335 puta, zahvaljujući čemu je varaždinski bajkoviti advent ostvario i rekordni doseg – fotografije je kroz izbor vidjelo 111.110 FB korisnika!

Mali gradovi: Premijera i trijumf Oroslavja

Uvjerljivi pobjednik u kategoriji malih gradova ove je godine Advent u Oroslavju koji je ove godine po prvi put organiziran u ovom zagorskom gradiću, a organizatori zaslužuju pohvale jer je njihov advent očito izazvao oduševljenje ne samo građana Oroslavja nego i čitavog Zagorja koje se ujedinilo u podršci svom predstavniku u našem izboru. Oroslavski advent osvojio je 2.513 lajkova, 380 komentar podrške i pohvale i 111 dijeljenja, te je ostvario doseg od 81.726 FB korisnika!

Slike advenata u proteklih su osam dana postigle ukupni doseg od preko 2,1 milijun, a te brojke u narednim će danima još rasti jer se slike i dalje lajkaju, komentiraju i sheraju. Što se angažmana tiče, u osam dana slike adventa podijeljene su 4.656 puta, a zbroj komentara, lajkova i dijeljenja prelazi 100 tisuća!

sjever.hr/gradonacelnik.hr
06.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.