Now Reading:
U mirovinu ispraćena pročelnica Slava Horvat – Župan Posavec: Hvala vam na dugogodišnjem predanom radu, vremenu i trudu
Full Article 2 minutes read

U mirovinu ispraćena pročelnica Slava Horvat – Župan Posavec: Hvala vam na dugogodišnjem predanom radu, vremenu i trudu

Pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Slava Horvat, nakon dugogodišnjeg profesionalnog staža u svojoj struci, te zadnjih godinu dana na mjestu pročelnice Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, odlazi u zasluženu mirovinu.

Slava Horvat je svoj radni vijek u Međimurskoj županiji započela 15. veljače 2008. godine, a tijekom kompletnog radnog vijeka se usavršavala te stečena znanja i vještine nesebično dijelila s mlađim kolegama, kojima je uvijek strpljivo pružala i pomoć i dragocjene savjete.

Župan Matija Posavec zahvalio je pročelnici na predanom radu i dugogodišnjoj uspješnoj suradnji te joj zaželio mnogo zdravlja i ugodne umirovljeničke dane.

-Zahvaljujem vam u ime Međimurske županije i osobno na dugogodišnjem i predanom radu, vremenu, trudu i trenucima koje ste proveli među svojim radnim kolegama, obogaćujući ih plemenitom suradnjom. Želim da vas zdravlje dobro posluži i da uživate u zasluženoj mirovini – poručio je župan.

Nakon provedenog natječajnog postupka, od 1. siječnja 2024. godine, novi pročelnik ovog Upravnog odjela je Tibor Vegh, diplomirani pravnik, koji je svoju karijeru dosad gradio u privatnom sektoru te u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, u Građansko-upravnom odjelu kao viši državnoodvjetnički savjetnik. Tijekom dosadašnje karijere, Tibor Vegh je stekao iznimno iskustvo u različitim poljima prava, jednako kao i u komunikaciji s građanima te vjerujemo da će s lakoćom preuzeti jedan od najvažnijih županijskih resora.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
05.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.