Now Reading:
Jesu li strani radnici pipkali curice na zagrebačkom dočeku? Evo što kaže policija
Full Article 2 minutes read

Jesu li strani radnici pipkali curice na zagrebačkom dočeku? Evo što kaže policija

Društvenim se mrežama počela širiti priča da su strani radnici pipkali maloljetne djevojčice na dočeku Nove godine u Zagrebu, pa i da je zbog svega intervenirala policija.

Portal Index od policije je dobio drukčije informacije.

U jednoj od nekoliko priča koje su se masovno proširile, a prenio ih je i jedan portal, tvrdi se da su strani radnici na Trgu uznemiravali 13-godišnju djevojčicu. Osoba koja se predstavila kao majka djevojčice napisala je da su “dobro raspoloženi dečki bili jako neprimjereni prema trinaestogodišnjoj curici do te mjere da smo morali pozvati policiju da neke od njih odvedu”. U istom je komentaru još napisala: “Neću ulaziti u detalje al bili su jaaaaako neugodni.”

Društvenim mrežama širi se još jedan komentar.

-Ja i frendica smo bile s curkama u dobi od 7 i 10 godina. Dok sam čekala red u trafici, neki Indijac mi je počeo kćer maziti po kosi i pitati ‘where is her papa?’ Sat vremena kasnije su se neki pijani azijati muvali oko nas i za curicu od 7 godina pitali koliko košta a kasnije se zaletjeli da ju zgrabe. Ne znak koja im je namjera bila, no otišle smo ispričati voditeljici zaštitara i doma… Tko je bio, vidio je kako je izgledalo na Trgu – nije bilo 10% Hrvata – napisala je jedna Zagrepčanka.

Zagrebačka policija tvrdi: Nismo zaprimili takvu dojavu

Novinari Indexa kontaktirali su PU zagrebačku iz koje tvrde da ne samo da nije bilo policijske intervencije, nego im nitko nije pristupio s informacijama o uznemiravanju maloljetnica, niti su takvu dojavu zaprimili ni putem broja 192 ili u nadležnoj policijskoj postaji.

-Ni putem broja 192 ni Prvoj policijskoj postaji – centar Policijske uprave zagrebačke nitko od građana nije se obratio policijskim službenicima niti je itko pristupio s informacijama o uznemiravanju maloljetnica tijekom dočeka – naglasili su.

screenshot/youtube
sjever.hr/index.hr
03.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.