Now Reading:
Grad Varaždin u velikom je vodstvu u utrci za Najljepši advent!
Full Article 2 minutes read

Grad Varaždin u velikom je vodstvu u utrci za Najljepši advent!

Grad Varaždin u velikom je vodstvu ispred drugih gradova u svojoj kategoriji, ali i u ukupnom izboru za Najljepši advent portala Gradonačelnik.hr koji se treću godinu zaredom provodi na Facebooku spomenutog portala pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

Za titulu najljepšeg ove se godine natječu 62 adventa, odnosno 47 gradova i 15 općina.

Kao i prošle godine, pobjednici se biraju u četiri kategorije. Bira se najljepši adventi u velikim, srednjim i malim gradovima te najljepši advent u općinama.

Petoga dana izbora u kategoriji velikih gradova Grad Varaždin u velikom je vodstvu s više od 5 tisuća glasova, a slijede Bjelovar s 3,6 tisuća glasova, Koprivnica s 3,2 tisuće glasova pa Virovitica s 1,6 tisuća glasova.

Krapina trenutno ima 280-ak glasova, a Čakovec 260-ak.

U kategoriji malih gradova Lepoglava trenutno ima 230-ak glasova, a na prvom su mjestu Vinkovci s 1,7 tisuća glasova, a Trogir na drugom s 1,1 tisuću glasova. Mursko Središće trenutno ima 180-ak glasova.

U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama su Općina Petrijanec koja se nalazi na drugome mjestu sa 680-ak glasova, Općina Beretinec na trećemu mjestu s 280-ak glasova, dok je u vodstvu Općina Velika s oko tisuću glasova.

Dodajmo da Konjščina i Zlatar Bistrica imaju 140-ak glasova, a Mače 90-ak.

Podsjetimo, za svoje favorite možete glasati na Facebook stranici Gradonačelnik.hr, gdje su objavljene slike svih advenata koji sudjeluju u izboru.

Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo FB stranici Gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama.

Glasovanje traje do 5. siječnja u podne, nakon čega će biti proglašeni pobjednici u četiri kategorije.

foto: arhiva/adventuvarazdinu.com
sjever.hr
02.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.