Now Reading:
Još niste pronašli posao po mjeri? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Još niste pronašli posao po mjeri? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske

Primamljive poslovne ponude dolaze s portala posao.hr. U nastavku za vas izdvajamo Top 10 poslova na sjeveru Hrvatske!

Međimurska županija

KTC d.d. zapošljava na poziciji Mesar (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Osoba na ovoj poziciji slaže I sortira mesne proizvode, priprema meso za prodaju, kontrolira rokove trajanja mesa, ispomaže kod utovara I istovara, vodi brigu o održavanju čistoće te radi I ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Istra I Slovenija ili kontinentalna Hrvatska. U opisu posla se nalazi redovni obilazak klijenata iz svih ciljnih grupa na svom teritoriju. Nude paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike – godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica. Prijavite se na link do 04.01.2024.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje I održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka do 20.12.2023.

INSTALMONT TERMOCENTAR zapošljava na poziciji Monter grijanja I klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac omogućava ugovor na neodređeno vrijeme i naknadu za troškove prijevoza isplaćenu u punom iznosu.  Idealan kandidat ima završenu trgodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. Prijavu pošaljite do 15.01.2023. na link.

Dom za starije I nemoćne osobe NOVINŠČAK traži osobu na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac nudi stimulativna primanja, putne troškove u cjelosti plaćene, te topli obrok na mjesečnoj bazi. Dodatna primanja tijekom godine su uskršnjica, regres, božićnica i godišnja nagrada. Pošaljite prijavu na link do  15.01.2024.

NTT New Textile Technologies d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj kontrole kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Štrigova. Od kandidata očekuju pedantnost, preciznost, posvecenost detaljima. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima te poznavanje njemačkog i / ili engleskog jezika. Prijavite se na link do 15.01.2024.

Dječji vrtić Cvrčak traži osobu na poziciji Odgojitelj (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Idealan kandidat ima VSS, ali radno iskustvo nije važno. Naknada za troškove prijevoza djelomično se isplaćuje. Prijavite se na link do 2012.2023.

EKOS CAKES d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji slastica I kolača (m/ž). Mjesto rada je Donji Kraljevec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Poslodavac u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se na link do 13.01.2024.

Varaždinska županija

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava na poziciji Skladištar – viličarist (m/ž). Mjesto rada je Varaždin.  Poslodavac nudi trinaestu plaću, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), kvartalne premije / neto nagrade za ostvarene rezultate, naknadu za topli obrok te djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži osobu na poziciji Proizvodno – transportni radnik (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Poslodavac nudi stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Zadaci na ovom poslu uključuju kontrolu gotovih proizvoda i rad s dizalicom. Idealan kandidat ima KV / SSS i otvorenost za učenje. Prijaviti se možete putem linka do 02.01.2024.

Hervis d.o.o.zapošljava na poziciji Prodavač / Specijalist za sportsku opremu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koji su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200 EUR mjesečno. Prijave pošaljite na link do 29.12.2023.

Manpower zapošljava Operatera završne dorade proizvoda (m/ž) u Ludbregu. Opis posla je unos podataka u SAP operativni sustav. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, isplatu naknade za topli obrok i troškove prijevoza, besplatno korištenje teretane te još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linkado 02.01.2024.

VIP Media d.o.o. traži osobu na poziciji Voditelj marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž). Poslodavac nudi adekvatna i stimulativna fiksna primanja.  Zadaće na ovoj poziciji uključuju straživanje tržišta i pronalaženje novih klijenata. Kandidat treba minimalno SSS bez obzira na završen smjer i izvrsne komunikacijske vještine. Prijavite se do 30.12.2023. na link.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u kontinentalnoj Hrvatskoj. Opis posla uključuje rad na blagajni, izlaganje robe te brigu o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Poslodavac nudi benefite poput božićnice, uskrsnice, dara za prvašiće, poklon paketa za rođenje djeteta te još mnogih drugih. Prijaviti se možete putem linka do 08.01.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.zapošljava na poziciji Specijalist za terenyku prodaju (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Traže osobu koja je orijentirana na rezultat, pozitivna, vesela i motivirana, spremna na akciju i na dogovor sukladno potrebama posla i tima. Nude fiksnu plaću i dodatna stimulativna primanja i bonuse u skladu sa ostvarenjem zadanog cilja. Prijavite se na link do 23.12.2023.

ELDING d.o.o. traži osobu na poziciji Zavarivač tig postupkom (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Postoji mogućnost rada u inozemstvu gdje poslodavac osigurava edukaciju/ uvođenje u posao,vlastiti smještaj, prijevoz, alat potreban za rad te zaštitnu radnu odjeću i obuću propisanu Zakonom o zaštiti na radu. Radnici će u inozemstvo biti izaslani putem ugovora o poslovnoj suradnji. Prijavite se na link do 10.01.2024.

FRIGO & CO. zapošljava Prodavača(m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. U opisu posla se nalazi pripremanje robe za prodaju i briga za izlaganje robe u skladu s pravilima kompanije

aktivna prodaja i praćenje prodajnih rezultata. Nude motivirajuće radne uvjete u okruženju koje prepoznaje timski rad, ali i kvalitete pojedinca. Pošaljite prijavu na link do 31.12.2023.

GENERALI OSIGURANJE d.d.traži osobu na poziciji Financijski zastupnik životnih osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Ivanec. U opisu posla je prodaja osiguranja (pronalazak klijenata, savjetovanje, posredovanje pri sklapanju osigurateljnih ugovora, izrađivanje ponuda te uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s klijentima). Pošaljite prijavu na link do 24.12.2023.

Krapinsko-zagorska županija

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Opis posla uključuje rad na blagajni, izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Neki od benefita ove radne pozicije jesu božićnica, uskrsnica, dar za prvašiće I poklon paket za rođenje djeteta. Prijavite se na link do 08.01.2024.

KTC d.d. traži osobu na poziciji Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Osoba na ovoj poziciji samostalno obračunava i naplaćuje robusamostalno obračunava i naplaćuje robu, vodi računa o cijenama I točnoj prodaji te radi ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 31.12.2023.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater – blagajnik u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Radi se o komunikaciji s gostima kluba te obavljanju blagajničkih poslova . Poslodavac će osigurati mentora za uhodavanje u posao. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 04.01.2024.

Financijska agencija / FINA zapošljava Djelatnika poslovnice – referenta (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje. U opisu posla se nalazi obavljanje uplata, isplata, razmjene i svih drugih poslova propisanih uputom o radu s gotovim novcem. Kandidat treba imati SSS, VŠSS/bacc. – maturant gimnazije, ekonomski, pravni ili drugi smjer. Poslodavac nudi božićnicu, dar za Uskrs, regres te prigodnu nagradu za rođenje djeteta,. Prijaviti se možete putem linka do 18.12.2023.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Istra I Slovenija ili kontinentalna Hrvatska. U opisu posla se nalazi redovni obilazak klijenata iz svih ciljnih grupa na svom teritoriju. Nude paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike – godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica. Prijavite se na link do 04.01.2024.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 15.01.2024. putem linka.

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje I održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Full Flavour j.d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač / Vozač (m/ž). Nude bonuse na zaradu, fleksibilno radno vrijeme te način poslovanja prema dogovoru I mogućnostima zaposlenika. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 30.12.2023. putem brzeprijave.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 22.12.2023.

INTERIJERI-HORVAT d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni soboslikar (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a radi se na terenu. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada uređenje interijera. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 16.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.