Now Reading:
Drama u osnovnoj školi: Učenik mahao plastičnim pištoljem i prijetio učenicama!!!
Full Article 2 minutes read

Drama u osnovnoj školi: Učenik mahao plastičnim pištoljem i prijetio učenicama!!!

Ovog tjedna u jednoj se zagrebačkoj osnovnoj školi odvijala prava drama. U poslijepodnevnim satima kada su djevojčice nižih razreda imale izvanškolsku aktivnost, satove plesa, učenik (7. razred) je upao u prostorije škole, točnije u garderobu u kojoj su se nalazile djevojčice i prijetio s plastičnim pištoljem, piše 24sata.

Pred 4 do 5 godina mlađim djevojčicama, izvadio je pištolj te se njime razmahao izvikujući prijetnje prestravljenim učenicama. Incident je trajao nekoliko minuta dok su mu dvojica kolega, kako saznaje 24sata, držala stražu na stražnjem ulazu kojim se ulazi do prostorija svlačionica.

Nakon što su djevojčice pozvale odraslu osobu, u školu je ubrzo stigla policija. Djelatnici nadležne policijske postaje pregledavali su video snimke kako bi identificirali počinitelja.

Kako priča zaposlenik škole za 24sata detaljno je upoznat s detaljima cijele priče, navodno su na kućnu adresu dječaka i njegovih roditelja stigli policajci te pretresli dom obitelji.

Policija je obavijestila školu kako je maloljetnik prijetio i zastrašivao lažnim, plastičnim pištoljem zbog čega je suspendiran do daljnjega. No, dvojac koji mu je “čuvao stražu”, pohađa redovnu nastavu zbog čega je veliki dio učenika, osobito mlađih – uplašen i zbunjen.

Djevojčicama koje su pretrpjele stresni incident škola je ponudila psihološku pomoć.

foto: ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
15.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.