Now Reading:
U Krapini zapaljena druga adventska svijeća
Full Article 2 minutes read

U Krapini zapaljena druga adventska svijeća

U Krapini je u subotu zapaljena druga adventska svijeća, a bogat program završio je odlično posjećenim koncertom Mirka Švende Žige. U programu su uz njega nastupili Dječji vrtić “Mali kaj” Krapina, dječji zbor Župne crkve sv. Nikole biskupa “Isusovi anđeli”, zbor Udruge umirovljenika Krapina “Gajev spomenek”, KUD Ilirci i Udruga pjevača izvornih pjesama Sveta Jana (Gorica Svetojanska).

Posebna atrakcija i iznenađenje za najmlađe bili su članovi “ATV klub Zagorski bregi” odnosno motomrazovi koji su darivali mališane.

Na paljenje druge adventske svijeće stigao je i zamjenik gradonačelnika Krapine, Ivica Hršak, koji je naglasio kako se nalazimo u najljepšem dobu godina i da je duh adventa te božićnih blagdana koji dolaze vidljiv na svakom koraku prekrasnog uređene i okićene Krapine.

Pohvalio je napore i Turističke zajednice i grada Krapine koji iz godine u godinu nude sve bolji program i sve više sadržaja, te je zahvalio svima koji sudjeluju u realizaciji programa.

-Svake godine trudimo se napraviti neki iskorak, a ove smo godine lokaciju samog Adventa proširili na prostore oko OŠ Ljudevit Gaj gdje smo postavili klizalište na veliku radost naših najmlađih sugrađana- zaključio je Hršak.

Direktorica TZ Grada Krapine, Nedeljka Vodolšak, zadovoljna je što je ove subote vrijeme poslužilo prilikom paljenja druge adventske svijeće budući je organiziran bogat program koji se pokazao kao pun pogodak. Naime, bogat program i odlična atmosfera privukla je u Park Matice hrvatske više stotina posjetitelja.

s,kalajdžija/sjever.hr 10.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.