Now Reading:
Tražite posao? Donosimo tjednu ponudu poslova sa sjevera Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Tražite posao? Donosimo tjednu ponudu poslova sa sjevera Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca sa sjevera Hrvatske!

Međimurska županija

MEDIA NOVINE zapošljava na poziciji Voditelj projekata (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada planiranje, nadziranje i kontrola potrošnje resursa. Traži se odgovorna osoba s minimalno četverogodišnjom srednjom školom.Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 21.01.2024.

TUBLA traži osobu na poziciji Mehaničar (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac nudi redovita primanja i naknadu putnih troškova. U opis posla ulazi državanje pletećih strojeva. Idealan kandidat za ovu poziciju ima završenu trgodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 12.01.2024.

Dom za starije i nemoćne Madona zapošljava na poziciji Njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Domašinec. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat ima ima završenu trgodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno.Prijavite se na link do 31.12.2023.

FONTANA UGOSTITELJSTVO zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Donji Kraljevec. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat ima završenu trgodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno.Prijavite se na link do 31.12.2023.

OLUK Robotics traži osobu na poziciji Pomoćni limar (m/ž). Mjesto rada je Nedelišće. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat ima završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spadaju pomoćni poslovi u građevini, izrade i montaže građevinske limarije i limenih pokrova. Prijavite se na link do 05.01.2024.

HAIX Obuća zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Mjesto rada je Mala Subotica. Poslodavac omogućava ugovor na neodređeno vrijeme i stimulativna primanja. Idealan kandidat ima završenu trgodišnju srednju školu.Radno iskustvo nije važno. Prijavu pošaljite do 17.12.2023. na link.

TRGOVINA KRK traži osobu na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Črečan. Poslodavac nudi redovita primanja i plaćene troškove prijevoza. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Radno iskustvo nije važno.Traži se uporan kandidat sa trogodišnjom srednjom školom bez obzira na smjer obrazovanja . Pošaljite prijavu na link do 31.12.2023.

Dom zdravlja Čakovec zapošljava na poziciji Doktor medicine – specijalist pedijatrije (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme, u potpunosti plaćen prijevoz i rad na određeno. Idealan kandidat ima fakultetsku razinu obrazovanja i 6 mjeseci radnog iskustva. Prijavite se na link do 12.12.2023.

USTANOVA ZA ZDRAVSTVENU NJEGU U KUĆI ŽIVKOVIĆ traži osobu na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Idealan kandidat ima ima završenu četverogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Ova pozicija uključuje terenski rad. Prijavite se na link do 04.01.2024.

PERUTNINA PTUJ – PIPO d.o.o. zapošljava na poziciji Čistač (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada čišćenje uredskog prostora u sklopu proizvodnje. Kandidat treba imati NKV/KV. Prethodno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 15.12.2023.

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesta rada su Varaždin, Novi Marof, Cestica, Ivanec, Ludbreg. Nude se mogućnost stalnog zaposlenja i popust za zaposlenike. U opis posla spada prijem kupaca i prodaja robe iz asortimana poslodavca u poslovnici. Kandidat za ovu poziciju treba imati min. SSS i poznavanje rada na računalu. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži osobu na poziciji Proizvodno – transportni radnik (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Poslodavac nudi stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Zadaci na ovom poslu uključuju kontrolu gotovih proizvoda i rad s dizalicom. Idealan kandidat ima KV / SSS i otvorenost za učenje. Prijaviti se možete putem linka do 02.01.2024.

Manpower zapošljava na poziciji Operater završne dorade proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Poslodavac omogućava stimulativna primanja i mogućnost smještaja. U opis posla spada kontrola kvalitete i kvantitete proizvoda. Osoba za ovu poziciju treba imati SSS, poželjno tehničkog usmjerenja i osnovno znanje engleskog jezika. Prijave pošaljite na link do 02.01.2024.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traži se marljiv i odgovoran kandidat koji je aktivni vozač i posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Glavna zadaća na ovoj poziciji je gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 31.12.2023.

Sjeverni.FM traži osobu na poziciji Voditelj marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž). Poslodavac nudi adekvatna i stimulativna fiksna primanja. Zadaće na ovoj poziciji uključuju straživanje tržišta i pronalaženje novih klijenata. Kandidat treba minimalno SSS bez obzira na završen smjer i izvrsne komunikacijske vještine. Prijavite se do 30.12.2023. na link.

FRIZERSKI SALON ANDREA traži Frizera (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Mjesto rada je Varaždin. Opis poslova je izrada frizura, šišanja i bojanja kose. Traži se komunikativan kandidat s frizerskom kvalifikacijom. Poželjno je iskustvo od barem dvije godine. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se na link do 31.12.2023.

MEA VITA DOM ZA STARIJE OSOBE zapošljava na poziciji Njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Trnovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada briga za starije osobe u domu za starije. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i završeno osposobljavanje za njegovatelja. Prijavite se na link do 05.01.2024.

HEP – Proizvodnja d.o.o. traži osobu na poziciji Pripravnik (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno. Traži se osoba s višom ili prvostupanjskom razinom obrazovanja infromatičkog smjera . U opis posla spada sustavno obavljanje poslova izrade i ažuriranja shema, nacrta i sl. Prijavite se na link do 14.12.2023.

ARIKA MERAKI zapošljava na poziciji Konobar u caffe baru “slavuj”(m/ž). Mjesto rada je Sračinec. Nude se 2 slobodna dana u tjednu i početna plaća 930 eura neto. U opis posla spada posluživanje i naplata toplih napitaka i pića. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno. Pošaljite prijavu na link do 04.01.2024.

TRGOVINA KRK traži osobu na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Bartolovec. Poslodavac nudi redovita primanja i plaćene troškove prijevoza. U opis posla ulazi rad u trgovini mješovitom robom. Traži se uporan kandidat sa trogodišnjom srednjom školom bez obzira na smjer obrazovanja . Pošaljite prijavu na link do 31.12.2023.

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

NEILA 26-25 d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Konjščina. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati trogodišnju srednju školu.Radno iskustvo nije važno.Opis posla je prodaja naftnih derivata te rad u kafiću u sklopu benzinske. Prijavite se na link do 19.12.2023.

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ZAJEZDA traži osobu na poziciji Učitelj razredne nastave (m/ž). Mjesto rada je Zajezda. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati godinu dana radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 14.12.2023.

OSNOVNA ŠKOLA VELIKO TRGOVIŠĆE zapošljava na poziciji Pomoćnik u nastavi (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Nude se radno vrijeme od 22 sata i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu četvregodišnju srednju školu . Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 13.12.2023.

Dječji vrtić Budinščina traži osobu na poziciji Zdravstveni voditelj (m/ž). Mjesto rada je Budinščina. Nudo se 8 sati rada tjedno i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 13.12.2023.

AUTO POLJO PROM traži osobu na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Pregrada. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati trogodišnju srednju školu.Radno iskustvo nije važno.Opis posla je priprema i posluživanje pića. Prijavite se na link do 31.12.2023.

PGM d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni radnik (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. U opis posla spada utovar i istovar šamotnih cijevi.Prijavite se na link do 31.12.2023.

Dom za starije i nemoćne osobe REZIDENCIJA KASTELAN zapošljava na poziciji Pomoćni radnik (m/ž). Mjesto rada je Tuheljske Toplice . Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno.U opis posla spada pomoć korisnicima doma. Prijavite se na link do 06.01.2024.

Kik Textilien zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Kandidat treba imati SSS u trogodišnjem trajanju. U opis posla spada rad na blagajni i prodaja. Prijavite se na link do 23.12.2023.

Čakovečki mlinovi traži osobu na poziciji Radnik na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje. Nude se mentorstvo i obuka prilikom uhodavanja u posao. Kandidat treba imati završenu četverogodišnju srednju školu i 6 mjeseci radnog iskustva . U opis posla spada održavanje svih strojeva u pekari. Prijavite se na link do 31.12.2023.

MEDITEX zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. U opis posla spada priprema radnog prostora i strojeva. Prijavite se na link do 17.12.2023

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

FOTO: arhiva
sjever.hr
09.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.