Now Reading:
Pune ruke posla za vatrogasce: na autocesti A4 gorjela dva automobila
Full Article 1 minutes read

Pune ruke posla za vatrogasce: na autocesti A4 gorjela dva automobila

Prema informacijama PU varaždinske, u četvrtak, su na autocesti A4 gorjela dva osobna vozila, a u požarima, srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Kod Varaždinskih Toplica došlo je do zapaljenja osobnog automobila kojim je upravljala 48-godišnjakinja. Do požara je došlo u vožnji, u prostoru motora vozila, a nakon zaustavljanja vozila vatra se proširila. Požar je najvjerojatnije nastao uslijed kvara na instalacijama.
Na mjesto događaja izašli su vatrogasci vatrogasne postrojbe poduzeća za upravljanje cestom i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždinske Toplice koji su ugasili požar. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 3 000 eura.

Također na autocesti A4, ali kod kod Ljubešćice, došlo je do zapaljenja osobnog automobila kojim je upravljao 32-godišnjak. Do požara je došlo u vožnji, u prostoru motora vozila, a nakon zaustavljanja vozila vatra se proširila. I u ovom se slučaju najvjerojatnije radi o kvaru na instalacijama.
Na mjesto događaja izašli su vatrogasci vatrogasne postrojbe poduzeća za upravljanje cestom i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ljubešćica koji su ugasili požar, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 4 000 eura.

sjever.hr
02.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.