Now Reading:
U Općini Jalžabet održan sastanak s predstavnicima udruga: Najavljeni planovi za naredno razdoblje te Advent u Jalžabetu
Full Article 50 second read

U Općini Jalžabet održan sastanak s predstavnicima udruga: Najavljeni planovi za naredno razdoblje te Advent u Jalžabetu

Udruge obogaćuju život svake zajednice, potiču zajedništvo i aktivnosti, stoga su iznimno važne, posebice u manjim sredinama.

I na području Općine Jalžabet djeluju udruge koje se aktivno uključuju u organizaciju brojnih događanja i mjesto su okupljanja stanovnika, a svoj će rad na dobrobit zajednice nastaviti i dalje, poručili su sa sastanka održanog u Općini Jalžabet.

Tom su prilikom predstavnici udruga iznijeli sve što su do sada realizirali te najavili planove, odnosno aktivnosti za naredni period. U Općini su zaključili kako su njihovi prijedlozi za buduću suradnju inspirativni i pokazuju predanost lokalnoj zajednici.

-Posebno smo ponosni na pohvale za dosadašnju suradnju s Općinom i našim načelnikom Rajkom Solarom. Veseli nas što smo zajedno postigli pozitivne rezultate i to nas motivira na daljnju suradnju – poručili su.

Na sastanku je ujedno najavljen Advent u Jalžabetu koji će početi 9. prosinca.

sjever.hr
30.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.