Now Reading:
Teško ozlijeđen 21-godišnjak: Skrivio sudar, izašao iz auta pa ga pokosilo drugo vozilo, a onda je naletio i kamion
Full Article 2 minutes read

Teško ozlijeđen 21-godišnjak: Skrivio sudar, izašao iz auta pa ga pokosilo drugo vozilo, a onda je naletio i kamion

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Zagrebu teško je ozlijeđen 21-godišnji mladić, priopćila je PU zagrebačka.

Mladić je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka marke „Audi“ kolnikom autoceste A3. Dolaskom do 30. kilometra od prometnog čvora Jakuševec zbog nedržanja potrebnog razmaka, naletio je na osobni automobil marke „Opel“ zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 33-godišnjakinja istim kolnikom, u istom smjeru. Od naleta, došlo je do nekontroliranog kretanja osobnog automobila kojim je upravljala 33-godišnjakinja te u konačnici i naleta vozila marke „Opel“ na zaštitnu ogradu i rubni kamen.

Osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak se nakon rotacije i nekontroliranog kretanja zaustavio u lijevoj prometnoj traci, nakon čega je vozač izašao iz vozila te se uputio pješice prema lijevoj prometnoj traci južnog kolnika autoceste A3. U tom trenutku na njega je naletjelo osobno vozilo marke „Škoda“ slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak. Od naleta, pješak je odbačen dijelom na meki teren, a dijelom na lijevu prometnu traku.

Prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, 46-godišnjak je upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, sjevernim kolnikom autoceste A3, u smjeru zapada, te obzirom da nije prilagodio brzinu kretanja vozila situaciju u prometu, naletio je na osobni automobil marke „Audi“ zagrebačkih registarskih oznaka, priopćila je policija.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 21-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je 33-godišnjoj vozačici liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

sjever.hr/zagrebacka-policija.gov.hr
26.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.