Now Reading:
Petak je pravo vrijeme za šoping jer velika većina trgovina u subotu neće raditi – donosimo najvažnije informacije
Full Article 2 minutes read

Petak je pravo vrijeme za šoping jer velika većina trgovina u subotu neće raditi – donosimo najvažnije informacije

U subotu, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje dobar dio trgovina i šoping centara neće raditi.

Portal 24 sata objavio je kako rade trgovine i trgovački centri u vašoj blizini:

KONZUM je kupcima poručio da njihove prodavaonica na Dan sjećanja na žrtve domovinskog rata i dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga 2023. neće raditi. Jedino će prodavaonice na sljedećim adresama raditi prema posebnom radnom vremenu: Avenija Marina Držića 4, Zagreb od 08:00 do 15:00 sati i Kišpatićeva 12, Zagreb od 08:00 do 13:00 sati.

LIDL nije objavio kako rade, no točno radno vrijeme po određenoj lokaciji pronaći ćete OVDJE

SPAR i INTERSPAR, DM, BIPA, KAUFLAND, PLODINE, KTC, PEVEX i MÜLLER u subotu neće raditi, a BAUHAUS je izvijestio da će njihovi prodajni centri biti zatvoreni i u nedjelju.

Što je s trgovačkim centrima?

Z CENTAR ZAGREB na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje neće raditi, dok će Kino, Hall of Game, Z House of Beauty, MiniPolis, Adventure mini golf, Automat klub, caffe barovi, restorani raditi prema redovnom radnom vremenu.

KING CROSS ZAGREB neće raditi, a AVENUE MALL ZAGREB priopćio je da će trgovine koje posluju u sklopu centra biti zatvorene, no radit će kino, igraonica i Lotus bar.

ARENA CENTAR ZAGREB neće raditi, kao ni WEST GATE, a u CITY CENTERU ONE ZAGREB EAST’ Cineplexx i Wettpunkt rade prema redovnom radnom vremenu. CITY CENTER ONE ZAGREB WEST bit će zatvoren.

Trgovački centar LUMINI objavio je da će sve trgovine koje rade u sklopu centra biti zatvorene, ali će po uobičajenom radnom vremenu raditi Twister fun park, caffe bar, Medonja, Cinestar, Rebuy Stars.., Više informacija pronaći ćete ovdje.

sjever.hr/24sata.hr
17.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.