Now Reading:
Krajem godine Odjel neurologije Županijske bolnice Čakovec u novom ruhu – župan Posavec provjerio u kojoj su fazi radovi
Full Article 1 minutes read

Krajem godine Odjel neurologije Županijske bolnice Čakovec u novom ruhu – župan Posavec provjerio u kojoj su fazi radovi

Odjel neurologije jedan je od najvažnijih odjela Županijske bolnice Čakovec kojim godišnje prođe više od 17.000 pacijenata, stoga je Međimurskoj županiji iznimno važno osigurati djelatnicima i pacijentima vrhunske uvjete.

Župan Međimurske županije Matija Posavec obišao je Odjel neurologije, gdje upravo završava veliki rekonstrukcijski zahvat.

U ovom trenutku završavaju radovi na uređenju podova, ugrađuje se unutarnja stolarija, a pri samom kraju su soboslikarski radovi, kao i radovi na električnim instalacijama, nakon čega slijedi instaliranje električnih uređaja, odnosno instalacija u jedinice smještene iznad bolničkih kreveta te opremanje Odjela.

Kompletan završetak rekonstrukcije Odjela neurologije očekuje se oko Božića, s obzirom da je to najprikladnije vrijeme za darivanje i to će biti poklon stanovnicima i pacijentima Međimurske županije.

Podsjetimo, rekonstrukcija Odjela neurologije obuhvaćala je razgradnju pregradnih zidova, zamjenu svih postojećih instalacija, postavljanje novih pregradnih zidova, zamjenu postojećeg sustava grijanja te informatičke infrastrukture te signalizacije pacijenata radi bolje komunikacije s medicinskim osobljem. Uklonili su se postojeći stropovi, podovi i uredili sanitarni prostori te nabavila nova oprema i namještaj te medicinska i nemedicinska oprema, a vrijednost investicije premašuje 700 tisuća eura.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
17.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.