Now Reading:
Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica primio donaciju vrijednu 5000 eura
Full Article 2 minutes read

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica primio donaciju vrijednu 5000 eura

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica je u četvrtak, 16. studenoga, organizirana Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike, a u sklopu programa Domu je uručena i donacija Hrvatske lutrije u iznosu od 5000 eura.

Svečanosti su prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek.

Direktor Regije centar Hrvatske lutrije Jurica Lacić uručio je ček ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Željki Koluder-Vlahinja, napomenuvši da je ovo sedmi dom u kojem je održana Bingo tombolu te su dodijeljena financijska sredstva kako bi se stvorio pozitivan utjecaj u zajednici.

Ravnateljica Koluder-Vlahinja zahvalila je na donaciji te istaknula da je svaki financijski poticaj hvalevrijedan te će se iskoristiti u svrhu poboljšanja uvjeta za korisnike koji u koprivničkom Domu imaju jedan od najboljih standarda u Hrvatskoj.

Zahvalu je uime osnivača ustanove uputio župan Koren koji je naglasio važnost društveno odgovornog poslovanja te pohvalio angažman Hrvatske lutrije u brojnim poljima.

Istaknuo je kako Županija u svojim socijalnim politikama te kroz mjere i programe pomoći nastoji osigurati najbolje uvjete za zlatnu generaciju i osobe u potrebi, čemu svjedoči i visok standard Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

foto: kckzz.hr
sjever.hr
16.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.