Now Reading:
Došla s Filipina živjeti u Međimurje i sad rasturila Supertalent: „Ovo se nije desilo nikad u povijesti showa!”
Full Article 2 minutes read

Došla s Filipina živjeti u Međimurje i sad rasturila Supertalent: „Ovo se nije desilo nikad u povijesti showa!”

Chriztel Renae Aceveda koja je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri. Nastupila je prošlog tjedna u popularnom showu Supertalent i izazvala prave ovacije, kako publike, tako i žirija.

Chriztel živi u Svetom Martinu na Muri, a mjestom i njegovim stanovnicima je oduševljena, piše Jutarnji.hr.

-Jako mi se sviđa ovdje. Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma. Najčešće se družimo tako da se šećemo, pričamo – ispričala je Chriztel.

Na show su je, kaže, prijavili roditelji, a malo je reći da je Chriztel oduševila žiri i publiku. Nažalost, svi iz žirija već su ranije „potrošili” zlatni gumb, zbog čega su izrazili žaljenje, ali našlo se rješenje i za taj problem.

-Ja nisam nikad čula nikoga da pjeva ovu pjesmu ovako, a još manje sam čula jednu, predivnu, preslatku Filipinku da pjeva ovako međimurske narodne popevke. Mi smo svi ovdje u velikom problemu jer nemamo više nijedan zlatni gumb – rekla je Martina, na što je publika počela skandirati da bi joj ga oni dodijelili, donosi Jutarnji.hr.

Martina je pitala ima li publika pravo na dodjelu zlatnog gumba, a oni su na to još jače krenuli pljeskati. A onda joj je publika dodijelila zlatni gumb, no više nije bilo konfeta.

-Chriztel, mi smo potrošili sve zlatne gumbe, samim time nemamo više konfeta, nikad u povijesti Supertalenta se nije desilo da se publika na ovaj način za nekog zauzela – rekla joj je Martina, a problem s konfetima riješili su voditelji Frano i Igor koji su je posuli s njima.

screenshot/jutarnji.hr
sjever.hr/jutarnji.hr
13.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.