Now Reading:
Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija od 200 eura mjesečno!
Full Article 50 second read

Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija od 200 eura mjesečno!

Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije nižeg socio-ekonomskog statusa.

Zaklada će tako dodijeliti 5 stipendija u iznosu od 200 eura mjesečno, odnosno 2.400 eura godišnje do završetka studija.

Pravo na dodjelu stipendije i novčane pomoći imaju redovni studenti koji se školuju na stručnom studiju, preddiplomskom studiju, diplomskom studiju, integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju te specijalističkom diplomskom stručnom studiju s neprekidno prijavljenim prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije u trajanju od 2 godine prije dana podnošenja prijave za stipendiju te koji redovno i uredno ispunjavaju svoje obveze, odnosno da su upisani bez ponavljanja godine studija.

Kandidatima za dodjelu stipendija i novčane pomoći koji su ispunili navedene kriterije, vrednuje se socio-ekonomski status i uspjeh u školovanju ili studiju.

Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se najkasnije do 19. studenog u 23:59 sati, a potrebne informacije mogu se pronaći OVDJE.

sjever.hr

06.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.