Now Reading:
Župan Marušić primio nagrađene učitelje i profesore s područja Bjelovarsko-bilogorske županije
Full Article 1 minutes read

Župan Marušić primio nagrađene učitelje i profesore s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Nakon što su nedavno u povodu Svjetskog dana učitelja primili priznanja i nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja, 23-oje nagrađenih učitelja i profesora s područja Bjelovarsko-bilogorske županije primio je i župan Marko Marušić. Čestitao im je na priznanjima i istaknuo da mu je drago da je njihov rad prepoznat od strane resornog ministarstva.

-To je i nama potvrda da se u našim školama radi dobro i kvalitetno i mi kao Županija smo ponosni na vas i vaš rad. Vaš posao nije običan, on je vrlo specifičan i ima poseban značaj za našu zajednicu jer od toga što ćete i kako naučiti našu djecu ovisi naša budućnost – istaknuo je župan navodeći da se Županija i on osobno trude, sukladno mogućnostima, osigurati svim školama i njihovim djelatnicima što bolje uvjete rada – istaknuo je Marušić.

Na prijemu i čestitkama u ime nagrađenih učitelja i profesora županu su zahvalile ravnateljica Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar Nataša Vibiral i učiteljica razredne nastave I.OŠ Bjelovar Nataša Ljubić Klemše koja je priznanje Ministarstva znanosti i obrazovanja ove godine primila po peti put.

sjever.hr 18.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.