Now Reading:
Kreće se u rekonstrukciju stare sportske dvorane Sokolski dom u Murskom Središću vrijednu 570 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Kreće se u rekonstrukciju stare sportske dvorane Sokolski dom u Murskom Središću vrijednu 570 tisuća eura

Prostori starog Sokolskog doma, odnosno stare sportske dvorane, 2021. godine darovani su Gradu Mursko Središće. Početkom ožujka ove godine Gradu Mursko Središće odobrena su novčana sredstva od strane APPRRR-a u iznosu od 396.231,88 eura za rekonstrukciju stare sportska dvorane “Sokolski dom” u Murskom Središću.

Temeljem provedenog postupka javne nabave potpisani je Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji stare sportska dvorane u centar društvene, kulturne i sportske namjene “Sokolski dom” između Grada Mursko Središće – gradonačelnik Dražen Srpak i tvrtke Tekeli projekt – inženjering d.o.o. – direktor Igor Tekeli u iznosu od 570.401,13 eura.

Dvorana će rekonstrukcijom, osim kao trajni spomenik kulturnom i sportskom životu grada, tada ponovno služiti za različite sportove, plesne tečajeve, predavanja, povremene izložbe, video projekcije i bit će u potpunosti iskorištena. Udruge s područja grada dobit će dodatne termine i prostore, a ulaz u Mursko Središće će osim Centra za kulturu „Rudar“ krasiti i obnovljeni Sokolski dom.

sjever.hr

07.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.