Now Reading:
Povodom Dana policije održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi te sportski susreti
Full Article 50 second read

Povodom Dana policije održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi te sportski susreti

U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila, u četvrtak je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi te sportski susreti -natjecanje u malom nogometu.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u organizaciji Gradskog društva crvenog križa Zabok i Policijske uprave krapinsko-zagorske u Vatrogasnom domu u Zaboku. Osim mnogobrojnih građana akciji su se odazvali i policijski službenici Policijske uprave, a među njima i zamjenik načelnika Robert Pavić.

U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja “Dana policije 2023.” Policijska uprava krapinsko-zagorska i Međunarodno policijsko udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje organizirali su sportski susret zaposlenika koji je obilježen malonogometnim turnirom, kojeg su odigrale ekipe jedinica PU krapinsko-zagorske i pravosudne policije Ministarstva pravosuđa. Odigran je i VI. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog kolegu i člana IPA koji se cijeli život bavio sportom.

sjever.hr 29.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.