Now Reading:
Konobarice se međusobno obračunale u kafiću u Bjelovaru, a gazda ih samo gledao pa skupa s njima pokupio novčanu kaznu
Full Article 1 minutes read

Konobarice se međusobno obračunale u kafiću u Bjelovaru, a gazda ih samo gledao pa skupa s njima pokupio novčanu kaznu

Kako prenosi jedan lokalni medij, u naselju Gudovac kod Bjelovara u srijedu je nešto prije ponoći došlo do obračuna dviju djelatnica kafića, donosi index.hr. Navodno je prvo to bio samo verbalni obračun, a kasnije su i fizički nasrnule jedna na drugu.

Razlog fizičkog obračuna za sada još uvijek nije poznat. Na mjesto događaja pozvana je i policija koja je podigla optužbu protiv konobarica zbog narušavanja javnog reda i mira, a prijeti im novčana kazna u iznosu od 300 do 2000 eura.

Protiv vlasnika kafića policija je također podigla optužni prijedlog zbog toga što se nije ni potrudio spriječiti okršaj konobarica pa je tako remećen javni red i mir.

– Tijekom događaja bio je prisutan 59-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta koji nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge čime je počinio prekršaj iz članka 28. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovar – rekli su iz policije.

Vlasniku kafića prijeti novčana kazna od 200 do 1000 eura.

foto arhiva
sjever.hr/index.hr/bjelovar.live
28.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.