Now Reading:
Redari opet u „akciji” – brutalno pretukli mladiće u Zagrebu, jedan ležao u lokvi krvi, majka ogorčena
Full Article 3 minutes read

Redari opet u „akciji” – brutalno pretukli mladiće u Zagrebu, jedan ležao u lokvi krvi, majka ogorčena

Index donosi priču o još jednom incidentu u kojem su sudjelovali redari, a ovoga je puta riječ o onima koji rade u H20 klubu u centru Zagreba.

Brutalno premlaćivanje dogodilo se u noći sa subote na nedjelju, a novinarima je sve ispričala majka trojice od petorice pretučenih mladića.

Trojicu njezinih sinova redari kluba H20 pretukli su pri izlasku iz kluba. Na snimci koju možete vidjeti na Indexu vidi se kako su ih mlatili i ispred kluba.

-Danas smo išli na policiju, imaju samo našu snimku. Starijem sinu je bio 29. rođendan, s njim su bila dva sina blizanca od 18 godina i još dva prijatelja. Bili su u tom klubu H20, iskreno, ne znam što su uopće tamo radili, ali izašli su van za rođendan i završili tamo. Problem je nastao kada su krenuli prema izlazu. Kad je stariji sin izašao iz kluba, vidio je mlađeg brata kako leži u krvi. Nije znao je li živ ili mrtav. Moj stariji sin Tin je očito popio malo više i ljuljao se, redari su ga odgurnuli, na što je bilo nekakvog verbalnog čašćenja. Tin im je nešto opsovao i rekao da ih puste da izađu i tu su počeli prvi udarci. Kad je uspio doći do izlaza, vidio je mladog brata Vida kako u krvi leži ispred kluba. Rekao je da je bio u šoku od tog prizora, da mu se zamračilo, da nije znao je li mu brat živ ili mrtav – ispričala je potresena majka.

No umjesto da se situacija smiri i da se pruži pomoć ozlijeđenom 18-godišnjaku, redari su, nastavlja majka, krenuli ispred kluba mlatiti i starijeg sina i Vidovog brata blizanca Ariana, kao i dvojicu prijatelja. Taj je dio premlaćivanja i snimljen.

-Na kraju je došla policija i prekinula premlaćivanje. 18-godišnjem sinu Vidu, koji je ležao na podu, pukla je glava. U bolnici su mu šivali glavu, ima šav od pet centimetra. Strašnu glavobolju ima. Mora nositi Schanzov ovratnik tjedan dana i biti u zamračenom. Brat blizanac je isto dobio udarce, po glavi ima krvave podljeve – kaže majka.

Stradao je i prijatelj koji je također pokušao pomoći tinejdžeru koji je ležao na tlu.

Iz Indexa su poslali upit policiji koja je priopćila da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

schreenshot-index
sjever.hr/index.hr
25.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.