Now Reading:
Kraljica sevdaha Hanka Paldum 30. rujna stiže u Sračinec na manifestaciju „Dani Miholja“
Full Article 3 minutes read

Kraljica sevdaha Hanka Paldum 30. rujna stiže u Sračinec na manifestaciju „Dani Miholja“

Kraljica sevdaha Hanka Paldum u subotu, 30. rujna stiže u Sračinec, na manifestaciju „Dani Miholja“ u sklopu koje će održati veliki koncert! Koncert će se održati na sportskim terenima NK Sračinec, s početkom u 21h, a dio je ovogodišnje proslave Dana Općine Sračinec. Ovo je ujedno Hankin prvi veliki koncert u Varaždinskoj županiji u posljednjih trideset godina i ne skriva koliko mu se raduje.

-Neizmjerno se radujem da napokon stižem u varaždinski kraj. Nakon dugo vremena, ukazana mi je čast da pjevam za svoju publiku u ovom dijelu Hrvatske. Zahvaljujem se Općini Sračinec na pozivu, a donosim vam sve moje pjesme i našu sevdalinku koja oplemenjuje srca – poručila je Hanka pred koncert u Sračincu.

Hanka Paldum već 45 godina traje i oduševljava svojim moćnim vokalom sve generacije publike. Radi se o uistinu velikoj pjevačici, koja je u svojoj bogatoj karijeri iznjedrila hitove bez kojih već dugo ne prolazi ni jedna fešta na našim prostorima.

Svi fanovi ove bezvremenske pjevačice na koncertu na „Danima Miholja“ imat će prilike uživati u svim Hankinim hitovima poput pjesama „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Ja te volim“, „Avlije, avlije“, ali i brojnim novijim hitovima kao što su „Što svaka žena sanja“, „Zlatne žice“, „Nitko kao majka“ i mnogim drugim popularnim pjesmama.

O tome koliku popularnost ova karizmatična i istinska pjevačka zvijezda uživa u Hrvatskoj ponajviše govori činjenica da su svi njeni koncerti širom Lijepe naše kroz posljednjih desetak godina bili rasprodani, a više puta je pjevala u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

www.sjever.hr 23.09. 2023.

Input your search keywords and press Enter.