Now Reading:
Krapina dobila novi beauty centar, gradonačelnik Gregurović: „Svaki novi sadržaj je veliki plus za grad”
Full Article 2 minutes read

Krapina dobila novi beauty centar, gradonačelnik Gregurović: „Svaki novi sadržaj je veliki plus za grad”

U centru Krapine u četvrtak je svoja vrata otvorio novi centar za masažu, ljepotu i usluge – Beauty bar Gama.

U ponudi će, uz uslugu trepavica i noktiju, imati i masaže i to klasičnu i sportsku masažu te masažu kamenjem. Uz to, nuditi će i usluge aromaterapije kao i antistres tretmane, a kako kaže vlasnik Alen Gamilec, za sljedeću godinu u planu je i proširenje usluga i to u području kiropraktike.

– To je dosta traženo kod nas i svaki drugi čovjek ima problema s kralježnicom, s bolovima u tijelu. Puno se sjedi, puno se radi, tako da ćemo gledati da možemo što više toga ponuditi da pomognemo ljudima, da se bolje osjećaju te da im olakšamo svakodnevicu – rekao je Gamilec pritom dodajući kako se nada da će centar biti od koristi i da će imati puno uspjeha.

– Cilj nam je da kada osoba dođe k nama da se osjeća ugodno. Kada dođu sa bolovima, da to rješavamo u hodu. Ako je netko nezadovoljan, da odlazi od nas sa smiješkom. Da bude, prije svega, lijep sam sebi, a onda i svima drugima – rekao je Gamilec.

Otvaranjem novog obrta u Krapini zadovoljan je bio je gradonačelnik Zoran Gregurović.

– Kao gradonačelnik sam izuzetno ponosan na svakoga tko se odluči krenuti u samostalni posao, otvoriti obrt ili firmu. U svakom slučaju svaki novi sadržaj je veliki plus za grad. Svakome tko napravi takav korak treba pružiti svaku moguću podršku jer sigurno takve odluke nisu lake ni jednostavne – rekao je gradonačelnik Gregurović te čestitao obitelji Gamilec što se odlučila na taj korak.

Želim im uspjeha u radu i da imaju puno klijenata, da se s vremenom i šire sa uslugama koje pružaju i što se tiče Grada, mi smo uvijek tu na raspolaganju u onom dijelu u kojem možemo pomoći. Za grad je svaka nova investicija, svaki novi obrt, nova tvrtka jedan veliki plus jer to čini onaj život grada koji nam u svakom slučaju treba – poručio je gradonačelnik Krapine.

sjever.hr

14.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.