Now Reading:
Fatalna prevarantica zavodila i pljačkala muškarce, ukrala im milijune
Full Article 2 minutes read

Fatalna prevarantica zavodila i pljačkala muškarce, ukrala im milijune

Prevarantica Anamarija (45) zavodila je muškarce, kasnije ih optužila za silovanje ili nasilje te im uzela milijunske iznose. Prošle godine je bjelovarski poduzetnik kojeg je optužila za silovanje oslobođen nakon što je mjesec dana bio u zatvoru. Na sudu se ispostavilo da je sve izmislila. Nekoliko žrtava 45-godišnje prevarantice je za portal Danica ispričalo kako ih je zavela i prevarila.

Danica neslužbeno doznaje da se protiv prevarantice u međuvremenu podiglo više prijava, ali da poznato u kojoj fazi su ti postupci.

Prijavio ju je i muškarac koji je kupio stan u Zagrebu kako bi se mogao nalaziti s njom. I on je bio završio u Remetincu jer ga je optužila za nasilje. Podnio je kaznenu prijavu zbog sumnje da mu je ukrala 150 tisuća kuna.

Poduzetnik iz Bjelovara rekao je da su se nalazili u stanu u Zagrebu i da je jedne noći donio 24 tisuće kuna i nestali su.

Anamarijin bivši poslodavac kod kojeg je radila je rekao kako je vrlo komunikativna, inteligentna i zgodna žena koja glumi žrtvu. Govori da je samohrana majka bolesnog djeteta i da funkcionira tako da zavodi muškarce i uzme im novac. Tvrdi da joj neki muškarci još plaćaju šutnju, prenosi Danica.

Neki od muškaraca ispričali su kao su dizali kredite i davali Anamariji novac za liječenje djeteta i pokretanje privatnog posla. Navodno su ostali bez par milijuna kuna.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/Danica.hr 07.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.