Now Reading:
Bez vozačke dozvole uzrokovao nesreću u Dvoru, smrtno stradao 68-godišnji suputnik
Full Article 1 minutes read

Bez vozačke dozvole uzrokovao nesreću u Dvoru, smrtno stradao 68-godišnji suputnik

Iz PU sisavačko-moslavčke javljeno je kako je u prometnoj nesreći, koja se dogodila s nedjelje na ponedjeljak, 3. na 4. rujan 2023., smrtno stradao 68-godišnji suputnik u vozilu.  

Nesreća se dogodila na području na području Dvora kod mjesta Ljeskovac, a izazvao ju je 48-godišnjak bez položenog vozačkog ispita. Upravljao je automobilom sisačkih registarskih oznaka, dok su se u vozilu kao putnici nalazili 65-godišnji i 68-godišnji muškarac.  

Po dolasku u zavoj, zbog ne zadržavanja strane kretanja, zahvatio rub je mosta uslijed čega je došlo do prevrtanja automobila na krov u korito potoka. 
 
U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 68-godišnji putnik, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku, priopćili su iz policije.  
 
Vozač je uhićen te je uz kaznenu prijavu zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

sjever.hr/sisacko-moslavacka-policija.gov.hr
Foto: arhiva
05.09.2023.
 

Input your search keywords and press Enter.