Now Reading:
Autobus djevojku vukao 40 metara! “Vozač ZET-a zatvorio mi je nogu vratima busa”
Full Article 2 minutes read

Autobus djevojku vukao 40 metara! “Vozač ZET-a zatvorio mi je nogu vratima busa”

Djevojka (17) zaradila je ozbiljne ozljede po cijelom tijelu nakon što joj je prošli petak u Zaprešiću vozač ZET-ova autobusa zatvorio lijevu nogu i vukao je po podu nekoliko desetaka metara, donosi 24sata.

Majka djevojke ogorčena je na ZET, ali i na zaprešićku Hitnu, koja, tvrdi, njenu kćer nije obradila kako treba, pa su otišli u Klaićevu gdje su djevojku hospitalizirali na tri dana. Djevojka je izašla u ponedjeljak iz bolnice sa ozljedama obje ruke, noge, trbuha, leđa i poslana na kućnu njegu.

Kako piše 24sata, iz zagrebačke policije potvrdili su cijeli slučaj navodeći da se vozač nije uvjerio da može krenuti te da je djevojka zadobila lakše ozljede.

ZET-u se o cijelom ovom slučaju, nije oglasio.

-U petak sam ušla na najbliža vrata busa, stražnja. Zakoračila sam s lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu. Nakon nekog vremena noga mi je, hvala Bogu, ispala, odnosno odglavila se. Kad sam ustala nisam shvatila da sam cijela ogrebana. A bus nije niti stao pogledati što se događa. Neka žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vrištanje, odvela me k sebi doma pa na hitnu u Zaprešić – prepričala je djevojka, a donosi 24sata.

-Na Hitnoj u Zaprešiću su me očistili antiseptikom, zamotali, rekli da mi nije ništa i poslali doma. Na sreću, mama me odvela u Klaićevu – ispričala je djevojka koju su hospitalizirali u Klaićevoj.

Njena majka zahvalna je liječnicima u Klaićevoj.

-U Klaićevoj su joj rane očistili alkoholom i hospitalizirali je tu večer, odnosno u petak, a tek u ponedjeljak su je otpustili. U bolnici su joj rane očistili još nekoliko puta od samog dolaska. Zašto su je hospitalizirali u Klaićevoj, a u Zaprešiću rekli da joj ništa nije? – pita se zabrinuta majka.

foto: arhiva/ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
30.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.