Now Reading:
Kolegij župana Kolara: Najavljeno da će KZŽ biti domaćin sjednice Izvršnog odbora zajednice županija
Full Article 1 minutes read

Kolegij župana Kolara: Najavljeno da će KZŽ biti domaćin sjednice Izvršnog odbora zajednice županija

U utorak je u Poduzetničkom inkubatoru u Krapini održan redovni kolegij krapinsko – zagorskog župana, na kojem su, uz župana Željka Kolara i zamjenicu Jasnu Petek, sudjelovali čelnici i čelnice županijskih upravnih odjela, ustanova i trgovačkih društava.

Osim o redovnim aktivnostima, na kolegiju je bilo riječi o sljedećoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati krajem rujna, a na kojoj će se naći prijedlog Izmjena i dopuna županijskog proračuna za 2023. godinu. Također je najavljen kolegij župana s gradonačelnicima i načelnicima koji će se održati zadnji dan u kolovozu.

Župan je prisutne informirao o održavanju manifestacije “100% zagorsko”u Rijeci, koja će se odvijati od 25. do 26. kolovoza, u ujedno je najavio održavanje iste manifestacije u Zagrebu, i to 15. i 16. rujna. Istaknuto je kako nas u rujnu također očekuje Zagorski gospodarski zbor u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, a najavljeno je i da će Krapinsko – zagorska županija 20. rujna biti domaćin sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.

sjever.hr 22.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.