Now Reading:
Kolegij župana Kolara: Najavljeno da će KZŽ biti domaćin sjednice Izvršnog odbora zajednice županija
Full Article 1 minutes read

Kolegij župana Kolara: Najavljeno da će KZŽ biti domaćin sjednice Izvršnog odbora zajednice županija

U utorak je u Poduzetničkom inkubatoru u Krapini održan redovni kolegij krapinsko – zagorskog župana, na kojem su, uz župana Željka Kolara i zamjenicu Jasnu Petek, sudjelovali čelnici i čelnice županijskih upravnih odjela, ustanova i trgovačkih društava.

Osim o redovnim aktivnostima, na kolegiju je bilo riječi o sljedećoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati krajem rujna, a na kojoj će se naći prijedlog Izmjena i dopuna županijskog proračuna za 2023. godinu. Također je najavljen kolegij župana s gradonačelnicima i načelnicima koji će se održati zadnji dan u kolovozu.

Župan je prisutne informirao o održavanju manifestacije “100% zagorsko”u Rijeci, koja će se odvijati od 25. do 26. kolovoza, u ujedno je najavio održavanje iste manifestacije u Zagrebu, i to 15. i 16. rujna. Istaknuto je kako nas u rujnu također očekuje Zagorski gospodarski zbor u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, a najavljeno je i da će Krapinsko – zagorska županija 20. rujna biti domaćin sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.

sjever.hr 22.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.