Now Reading:
MODRIĆ OSTAJE! Izbornik Dalić objavio novi popis reprezentativaca, evo što je odlučeno o Livaji
Full Article 2 minutes read

MODRIĆ OSTAJE! Izbornik Dalić objavio novi popis reprezentativaca, evo što je odlučeno o Livaji

Nakon što je preko 25 tisuća Hrvata u Rotterdamu zapjevalo pjesmu “Ostani tu”, hrvatski kapetan je odlučio da još nije kraj i našao se na popisu Zlatka Dalića za utakmice protiv Latvije i Armenije.

Hrvatska će 8. rujna ugostiti Latviju na stadionu HNK Rijeka, a tri dana kasnije gostuje u Erevanu kod Armenije. Vatreni nakon dvije odigrane utakmice drže treću poziciju u skupini D s četiri boda, iza Turske (devet bodova, četiri utakmice) i Armenije (šest bodova, tri utakmice). Vrijedi napomenuti i da je Hrvatska odigrala manji broj utakmica od konkurenata zbog sudjelovanja na završnom turniru Lige nacija gdje je osvojila srebrnu medalju.

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis od 23 igrača koji konkuriraju za utakmicu. Na najnovijem popisu, svoje mjesto pronašao je i bivši nogometaš Varaždina iz Općine Ljubešćica Luka Ivanušec, dok na popis nije upao Marko Livaja.

-Iza nas je odličan nastup na završnici Lige nacija te smo ostali vjerni ekipi koja je tamo osvojila srebrnu medalju. Naravno da nas sve raduje što je kapetan i dalje s nama, s Lukom smo puno jači na terenu i izvan njega – poručio je izbornik Dalić.

Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak 4. rujna u Zagrebu, a od 5. rujna bit će smještena u Rijeci, dok u Armeniju putuje 9. rujna.

Popis pozvanih igrača za utakmice protiv Latvije i Armenije:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović

Obrambeni: Domagoj Vida, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Petar Musa, Matija Frigan

Pretpozivi: Dominik Kotarski, Duje Ćaleta-Car, Jakov Medić, Nikola Moro, Martin Baturina

foto: arhiva
sjever.hr/hns-cff.hr
21.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.