Now Reading:
Među novim kandidatima „Života na vagi” i Irena iz Donje Stubice: Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice
Full Article 2 minutes read

Među novim kandidatima „Života na vagi” i Irena iz Donje Stubice: Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice

Show „Život na vagi” moći ćemo gledati i ove jeseni, a RTL je već počeo s predstavljanjem ovogodišnjih kandidata spremnih na velike životne promjene.

Među njima je 48-godišnja Irena Pušec iz Donje Stubice koja u show ulazi s težinom od 173 kilograma.

Irena je vrlo emotivna osoba koja je život posvetila svojim najmilijima. Ističe da joj je obitelj sve, da ima predivnog supruga dvojicu prekrasnih sinova, ali i unuke te sestre koje ju „drže na životu” i bez kojih nije potpuna.

-Nemam savršen život, ali koliko god možemo, držimo se zajedno i sve nam je onda lakše – kaže Irena koja je vrlo rano postala baka i koja se boji za svoje zdravlje i da neće vidjeti što se događa s njezinom djecom i unučadi.

-Želim što dulje biti sretna sa svojom obitelji – kaže Irena i otkriva kako ima puno neispunjenih želja, a jedna od njih je i to što je htjela raditi s djecom kao učiteljica ili odgajateljica u vrtiću, ali zbog kilograma nije mogla.

-Svatko ima neispunjenih želja, pogotovo kad imate višak kilograma i ne možete hodati, disati i sve vam je teško. Željela bih ići na izlete i putovanja sa suprugom, igrati se s unucima, šetati i još puno toga. Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice – kaže Irena.

Sve je te svoje želje sada spremna ispuniti i nada se da će joj „Život na vagi” omogućiti da okrene novu stranicu u svom životu.

screenshot/rtl
sjever.hr/rtl.hr
09.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.