Now Reading:
Grčki mediji objavili: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima
Full Article 2 minutes read

Grčki mediji objavili: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima

Nakon sukoba s BBB-ima u Ateni, preminuo je 22-godišnji grčki navijač, tvrde grčki mediji Gazzetta i Sport24.

Kako podsjeća portal Index, unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje će se večeras u 20:45 odigrati prva utakmica.

Gazzetta piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom. Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest “u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon”, čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta.

Među ozlijeđenima bilo je Grka i Hrvata, ističe Gazzetta, navodeći da je u Atenu došlo više od 150 hrvatskih navijača.

Gazzetta je objavila kako su navijači Dinama organizirano, u koloni automobila, stigli u Grčku. Prema njihovim policijskim izvorima, navijači su uočeni i za njih je bilo spremno osiguranje, “no čini se da su se organizirali jer su se razbježali po dolasku u grad“.

-Izbila je žestoka tučnjava, koristili su molotovljeve koktele, palice i druge predmete, tvrde Grci, dodajući da je potom stigla policija koja je suzbila incident i uhitila 83 osobe.

Ovdje možete pogledati video

screenshot/index
sjever.hr/index.hr
08.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.